Το 3ο Διεθνές Συνέδριο Πράσινων Δωμάτων στο Αμβούργο

article03Η ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Πράσινων δωμάτων πλησιάζει. Η Διεθνής Ομοσπονδία Πράσινων Δωμάτων (International Green Roof Association – IGRA) σας προσκαλεί στο Αμβούργο στις 13-15 Mαΐου 2013, όπου αναμένεται να διοργανώσει για ακόμα μια φορά ένα επιτυχημένο συνέδριο υπό την αιγίδα του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Μεταφορών, Κτιρίων και Αστικών Υποθέσεων.

Ειδικοί από διάφορες χώρες, αρχιτέκτονες με ειδίκευση στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική και τα παθητικά κτίρια, καθηγητές πανεπιστημίου, περιβαλλοντολόγοι και γεωπόνοι με ειδίκευση στον τομέα των πράσινων δωμάτων, μηχανικοί με ειδίκευση στις μονώσεις, στην ενεργειακή απόδοση κτιρίων κ.ά. θα παρουσιάσουν μεγάλο φάσμα εργασιών και θεμάτων, που αφορούν τα έργα πράσινων στεγών, τις προδιαγραφές που ισχύουν διεθνώς, την αστική γεωργία και τη διαχείριση νερού που επιτυγχάνεται με τα φυτεμένα δώματα.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα διοργανωθούν επισκέψεις σε έργα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, καθώς και επισκέψεις στις διεθνείς εκθέσεις Building the City, IBA και IGS, που διεξάγονται την ίδια χρονική περίοδο στο Αμβούργο. Η διεξαγωγή του συνεδρίου δημιουργεί νέες προοπτικές στη διεθνή τεχνολογία πράσινων δωμάτων και δίνει τη δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων και γνωριμιών στην πλέον καινοτόμα αγορά για τα πράσινα κτίρια.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στην ιστοσελίδα www.greenroofworld.com.

Ανακαλύψτε κι εσείς τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της τεχνολογίας των πράσινων δωμάτων!

acroread


Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος © 2024 egreen
Σχεδίαση και Ανάπτυξη: Fork Studios